Tegelzetter nodig?

Ambachtelijke tegelkunst voor jouw ruimtes

Bij TK Engineering begrijpen we dat tegels niet alleen functioneel zijn, maar ook een belangrijke rol spelen in de esthetiek van jouw ruimtes. Onze tegelzetters leveren ambachtelijke tegelkunst die badkamers, keukens, bijkeukens, toiletten en andere natte ruimtes transformeert. Of het nu gaat om strakke moderne ontwerpen of sierwanden die een statement maken, we creëren tegelwerk dat jouw ruimtes tot leven brengt.


Creatieve tegeloplossingen

Tegelzetten is een kunstvorm die creativiteit en precisie vereist. Onze tegelzetters hebben ervaring in een breed scala aan tegeloplossingen, van klassieke patronen tot eigentijdse ontwerpen.

Badkamers en natte ruimtes

Onze tegelzetters kunnen jouw badkamer of andere natte ruimtes omtoveren tot oases van ontspanning. We leggen niet alleen prachtige vloertegels, maar plaatsen ook wandtegels die bestand zijn tegen vocht en gemakkelijk te reinigen zijn.

Keukens en bijkeukens

Van keukenvloeren tot spatwanden, onze tegelzetters kunnen jouw keuken transformeren met duurzame en stijlvolle tegeloplossingen die tegen een stootje kunnen.

Toiletten en accentwanden

Zelfs in de kleinste ruimtes kunnen tegels een groot verschil maken. We creëren accentwanden in toiletten en andere ruimtes die een visuele impact hebben en jouw interieur naar een hoger niveau tillen.


Onze tegelzetter diensten omvatten:

Tegeladvies en ontwerp 

We adviseren je over de beste tegelkeuzes en kunnen je helpen bij het ontwerpen van patronen en lay-outs die passen bij jouw stijl.

Voorbereiding van ondergrond 

Een goede voorbereiding van de ondergrond is essentieel voor duurzaam tegelwerk. We zorgen ervoor dat de basis solide is voor langdurige prestaties.

Tegelplaatsing en voegwerk 

Onze tegelzetters plaatsen de tegels nauwkeurig en zorgen voor een perfecte pasvorm. Het voegwerk wordt zorgvuldig uitgevoerd voor een naadloze afwerking.


Samenwerken voor jouw tegelkunstwerk

Bij TK Engineering begrijpen we dat tegelzetten veel meer is dan alleen het leggen van tegels. Het is een kunstvorm die jouw ruimtes transformeert en karakter geeft. We werken samen met jou om tegelwerk te creëren dat jouw visie tot leven brengt. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze tegelzetten diensten jouw ruimtes kunnen verrijken met ambachtelijke tegelkunst.