TK Engineering biedt een breed scala aan totaaltechniek, (af)bouw & renovatie, vastgoedonderhoud en projectondersteuning, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Voor een overzicht van onze diensten, zie onze diensten pagina.
TK Engineering levert haar diensten aan zowel particuliere opdrachtgevers als ook zakelijke opdrachtgevers. Vaak hebben de projecten bij zakelijke opdrachtgevers een grotere omvang dan bij particuliere opdrachtgevers. Dat is voor ons geen enkel probleem, want met ons flexibel in te zetten team, kunnen we elke klus van groot tot klein voor je realiseren. 
Met tientallen jaren gecombineerde ervaring in de technische branche, hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige projecten.
Ja, we bieden onze diensten aan in heel Nederland. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen, ongeacht je locatie.
De duur van een bouwproject varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang ervan. We kunnen je een geschatte tijdslijn geven na een initiële consultatie.
Ja, we zijn volledig verzekerd en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om eventuele schade tot een minimum te beperken.
We houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang van het project en zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. We kunnen communiceren via telefoon, e-mail of persoonlijke ontmoetingen.
Onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid onderscheidt ons. We streven ernaar om elk project tot in de puntjes te verzorgen en jouw visie werkelijkheid te laten worden.