Afgewerkte vloeren laten plaatsen?

Een afgewerkte vloer: de basis voor jouw stijlvolle ruimtes

Bij TK Engineering begrijpen we dat vloeren niet alleen functioneel zijn, maar ook de basis vormen voor de stijl en sfeer van jouw ruimtes. Onze vloerenplaatsingsservices leggen de fundamenten voor stijlvolle en functionele interieurs. Of je nu op zoek bent naar duurzame vloerbedekking voor dagelijks gebruik of een statement wilt maken met een uniek vloerontwerp, wij creëren vloeren die jouw visie tot leven brengen.


Maatwerk vloeroplossingen

Bij TK Engineering geloven we in het creëren van maatwerk vloeroplossingen die perfect passen bij jouw levensstijl en designvoorkeuren. Of je nu kiest voor klassieke elegantie of eigentijds design, onze vloerendeskundigen werken samen met jou om de perfecte vloer te realiseren.

Harde vloerafwerking

Onze vloerendeskundigen zijn bedreven in het leggen van harde vloerafwerkingen zoals houten vloeren, laminaat, tegels en natuursteen. We zorgen voor nauwkeurige plaatsing en afwerking, zodat jouw harde vloer er niet alleen prachtig uitziet, maar ook lang meegaat.

Zachte vloerbedekking

Van tapijt tot vinyl, onze experts plaatsen zachte vloerbedekkingen die comfort en warmte toevoegen aan jouw ruimtes. We letten op de details om ervoor te zorgen dat de vloerbedekking gelijkmatig en naadloos wordt geplaatst.

Unieke vloerontwerpen

Wil je een unieke stempel drukken op jouw interieur? Onze vloerendeskundigen kunnen complexe patronen en ontwerpen creëren met tegels, hout of andere materialen om jouw vloeren te transformeren tot kunstwerken.


Onze vloeren diensten omvatten:

Vloeradvies en keuze van materialen 

We adviseren je over de beste vloeroplossingen en helpen je bij het kiezen van materialen die passen bij jouw stijl en behoeften.

Professionele voorbereiding van ondergrond 

Een solide ondergrond is essentieel voor een duurzame vloer. We zorgen voor professionele voorbereiding om een vlakke en stabiele basis te creëren.

Nauwkeurige plaatsing en afwerking 

Onze vloerendeskundigen plaatsen de vloeren nauwkeurig en zorgen voor een naadloze afwerking, inclusief voegen en randafwerking.


Samenwerken voor jouw vloerstijl

Bij TK Engineering begrijpen we dat vloeren plaatsen niet alleen gaat over het leggen van materialen, maar over het creëren van een sfeer en uitstraling die bij jou past. We werken samen met jou om vloeren te plaatsen die jouw ruimtes transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze vloerenplaatsingsservices jouw interieur kunnen verrijken met stijl en functionaliteit.