Nieuwe wanden nodig?

Definieer jouw ruimtes met stijl en functionaliteit

Bij TK Engineering weten we dat de juiste wanden essentieel zijn om de functionaliteit en esthetiek van een ruimte te bepalen. Of je nu op zoek bent naar stevige gemetselde wanden voor een solide structuur, of gipswanden voor flexibiliteit in ruimte-indeling, onze wandplaatsingsservices bieden de perfecte oplossing. We combineren vakmanschap en innovatie om jouw visie te realiseren en ruimtes te creëren die zowel functioneel als prachtig zijn.


Maatwerk voor jouw ruimtes

Bij TK Engineering begrijpen we dat elke ruimte uniek is. Onze wandplaatsingsservices bieden maatwerkoplossingen die naadloos passen bij de behoeften van jouw project. Of je nu interieurwanden wilt creëren voor een kantoorruimte of stevige gemetselde wanden voor een industriële setting, we hebben de expertise om aan al jouw eisen te voldoen.

Gemetselde wanden: sterk en duurzaam

Onze ervaren metselaars zijn bedreven in het creëren van gemetselde wanden die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de structuur van een gebouw. Of het nu gaat om dragende wanden, scheidingswanden of gevels, we zorgen voor een stevige en duurzame constructie die de tand des tijds doorstaat.

Gipswanden: flexibel en esthetisch

Gipswanden bieden flexibiliteit en veelzijdigheid in ruimte-indeling. Onze experts in gipswandplaatsing zorgen voor strakke en naadloze wanden die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke lay-outbehoeften. Of je nu open ruimtes wilt creëren of privékantoren wilt inrichten, gipswanden bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.


Onze wandplaatsing diensten omvatten:

Wandontwerp en planning 

We werken nauw met jou samen om het beste wandontwerp te creëren dat aan jouw functionele en visuele verwachtingen voldoet.

Materiaalkeuze en advies 

Onze experts adviseren je over de beste materialen voor jouw wanden, rekening houdend met duurzaamheid, geluidsisolatie en andere factoren.

Plaatsing en afwerking

Van het plaatsen van de wanden tot de laatste afwerkingsdetails, we zorgen voor een vakkundige uitvoering en een strakke, professionele afwerking.


Samenwerken voor jouw ideale ruimtes

Bij TK Engineering begrijpen we dat wandplaatsing niet alleen gaat over het scheiden van ruimtes, maar ook over het creëren van een sfeer en functionaliteit die aansluit bij jouw behoeften. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat elke geplaatste wand een naadloze aanvulling is op jouw project. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen bij het definiëren van jouw ruimtes met stijl en functionaliteit.